Összetett adatpublikáló rendszerek és weboldalak

Mi mindig, minden esetben egyedi szoftvert fejlesztünk megrendelőinknek. Nincs ez másként akkor sem, ha adatokat kell publikálni. Így mindig, azt kapod, amire szükséged van. Úgy, ahogy neked kell. Úgy, ahogy megálmodtad!

Ha fontos a biztonság, ha sok adatot kell megjeleníteni, ha speciális strukturált adatmegjelenítésre van szükséged, keress bátran!

Néhány ízelítő eddigi munkáinkból:

Szombathelyi csapatként nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Szombathely Megyei Jogú város honlapjait mi készíthettük el sok évvel ez előtt és a város azóta is bennünk bízik, velünk dolgozik együtt azon, hogy a szombathelyiek a lehető legjobb, legérthetőbb formában tájékozódhassanak a város ügyeiről a szombathely.hu oldalról. Külön oldalt készítettünk azoknak, akik turistaként érkeznek, vagy programot, szórakozási lehetőséget, esetleg egy jó menüztető helyet keresnek a városban. Ehhez mobil applikáció is készült. Sok speciális problémára találtunk itt megoldást, mint például az adatok archiválására, hogy azok múltbéli állapota is látható legyen, de meg tudunk jeleníteni intézmények, helyszínek adatait térképpel, elérhetőséggel nyitva tartassál együtt úgy, hogy kezeljük a naptárt, az extra nyitvatartást is beleértvé. Az éttermek étlapját is úgy kezeljük, hogy az előre felvitt összetett, vagy egyszerű menüsorokat azon a napon jelenítjük meg, amikor az aktuális. Persze így jelennek meg az orvosi rendelők, gyógyszertárak, az ügyeleti rendszert is kezelve. Nem lehetett rossz az eredmény, hiszen Paks városa is mellettünk döntött.

Hasonló oldal - és szintén szombathelyi! – a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház oldala is.

De szeretjük a kihívást, így a Regon csoportnak is készítettünk egy közös szerkesztői, újságírói rendszert, ami sok újságot és híroldalt fog össze. Ez a regon.hu. Az persze alapvetés, hogy az egyes cikkeket szerkesztői ellenőrzés után publikálja a rendszer, de be lehet állítani azt is, hogy az adott cikk mely portálokon jelenjen meg. Természetesen kezeljük az időzített megjelenést is, hogy egy előre megírt cikk a megfelelő időpontban jelenjen meg. Sőt a szerkesztők az apróbb hibákat az oldalakat olvasgatva is tudják javítani, ehhez nem kell az adminisztrációs felületre belépni.

A Bkk oldala külön büszkeséggel tölt el minket. Kellően összetett és számos külső adatkapocslatot kezel. Olyan mennyiségű saját és külső forrásból származó adatot kell itt megjelenítenünk, hogy kifejezetten öröm volt a fejlesztés, hisz szeretjük, ha kreatív megoldásokat kell alkalmazni egy oldalnál. természetesen itt is alkalmaztuk a már bevált megoldásainkat az időzítéstől a helyszínek kezeléséig, amikről már írtunk a fent említett oldalak kapcsán.

Persze készítettünk még hirdetési oldaltól kezdve kutatást támogató szoftverig sok mindent. Amivel nem foglalkozunk az az olyan oldalak, amit most is olvasol. (Persze jól gondolod: a sajátunkat mi készítettük, de hát kell a gyakorlaton lévőknek is valami munkát adni, nem?) De lássuk be: egy ilyen oldal túl egyszerű! Nekünk kihívás kell!