Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozzon digitálisan!

Tisztelt Látogató!

Cégünk rész vesz a Modern Vállalkozások Programban, amiről bővebben olvashat a vallalkozzdigitalisan.hu oldalon. A program keretében cégeünk kedvezményesen áron kínálja ViWO Vállalatirányítási Rendszertét.

ViWO Vállalatirányítási Rendszert bemutatása:

A ViWO Vállalatirányítási Rendszert azért fejlesztettük, hogy a lehető legtöbb vállalkozás számára használható, elérhető árú szoftveres támogatást tudjunk biztosítani a hatékony, gazdaságos működés elősegítésére. A ViWO rendszer egy bázis, amit minden esetben egyedi igényekre alakítunk, mivel hiszünk abban, hogy minden vállalkozás akkor tud optimálisan működni, ha a rendszer, amit használ a megszokott munkamenethez, eljárásrendhez van alakítva és nem úgy, ha az újonnan bevezetett rendszerhez képességeihez kell minden egyes folyamatot hozzáigazítani.

A ViWO Vállalatirányítási Rendszer modulokból épül fel. Azért választottuk ezt a modul rendszerű felépítést, hogy ügyfeleinknek ne kelljen olyan funkciókért is fizetniük, amiket valójában soha nem használnának ki. A vállalatirányítási rendszerek többsége ugyanis komplex szolgáltatást nyújt a számlázástól az ügyfélkezelésen át a raktárkezelésig, ám mit tehet az a cég, aminek csak arra van szüksége, hogy termékeit nyilvántartsa? Ebben az esetben semmi szükség arra, hogy fizessen egy olyan raktárkezelőért, ami ezen felül lekezelne akár több raktárat, telephelyet is. Más vállalatirányítási rendszerek esetén megvásárolja a komplett rendszert és annak ellenére, hogy fizetett érte, nem használja ki a raktárkezelő funkciót. A ViWO Vállalatirányítási Rendszer esetében ennek a vállalkozásnak csak az ügyfélkezelést és a számlázást kell megrendelnie és csak ezen funkciókért kell fizetnie.

A ViWO Vállalatirányítási Rendszer másik előnye is ebből a modul rendszerű felépítésből adódik. Hiszen így könnyen tudunk speciális igények esetén olyan speciális modult fejleszteni, amire a vállalkozásnak szüksége van, és ami együtt tud működni a már meglévő ViWO modulokkal. Sok vállalkozás például a saját termeléséhez termelésirányítási rendszert fejleszt. Ez minden esetben egyedi fejlesztés. A ViWO Vállalatirányítási Rendszer azonban képes magába integrálni az általunk fejlesztett termelésirányítási rendszert. Így megteremtődik a közvetlen és stabil kapcsolat a számlázás, a raktárkezelés, az ügyfélkezelés és a termelésirányítás között.

A ViWO Vállalatirányítási Rendszer használatával ügyfeleink egy platformon tudják kezelni web áruházukat, raktárukat és számlázásukat. A funkciók szabadon párosíthatók, így mindenki szabadon össze tudja állítani a vállalkozásának legmegfelelőbb funkciókkal rendelkező vállalatirányítási rendszert.

ViWO Vállalatirányítási Rendszert alap ára 2 000 000 Ft, amiből a Modern Vállalkozások Program keretében megrendelt ViWo Vállalatirányítási Rendszer árából 10% kedvezményt adunk.

Elérhetőségünk

Z3 Systems Kft.

9700 Szombathely, Móra Ferenc u. 1.
06 (94) 900 666

info@z3systems.hu

Z3 Systems Kft.

9700 Szombathely, Móra Ferenc u. 1.
06 (94) 900 666

info@z3systems.hu