Automatizálás, gyártó gépek programozása

Ipar 4.0 és más varázslatok. Szeretem a marketingeseket, hogy milyen fantasztikusan kreatív kifejezéseket találnak ki olyan dolgokra, amikkel már évekkel korábban foglalkoztunk, minthogy bekerült volna a köztudatba egy-egy ilyen fogalom. Például évekkel az előtt felhő alapon dolgoztunk, hogy a fogalom megjelent volna. Meg is lepődtem, amikor először találkoztam ezzel az „újdonsággal”, mert nálunk már évek óta bevett gyakorlatnak számított, csak nem találtunk ki neki nevet. De nem anekdoták miatt olvasod ezt az oldalt!

Ipari gépek automatizálása, hálózaton keresztüli vezérlése, javítása, bővítése mind hardveres, mint szoftveres oldalról számunkra sok éves tapasztalattal a hátunk mögött, nem megoldhatatlan feladat. Ha olyan kérés érkezne hozzánk, amire nem tudunk biztonságos megoldást, nemet mondanánk. De ez csak elmélet, még sosem volt rá példa. Nyugodtan tégy te is próbára minket!

A dolog jellegéből adódóan sok mindent nem tudok leírni, mivel itt is, mint mindenhol, egyedi megoldásokat alkalmazunk egyedi igényeknek megfelelően és ezek a megoldások hatékonyabbá teszik a termelést, ami veresen előnyt jelent a megrendelőink számára. Szóval nem adnánk ötleteket másnak, csak a megrendelőinknek.

Elégedett megrendelőink közt tudhatjuk többek közt a TDK Hungary Components Kft.-t, a FALCO Zrt.-t és a KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft.-t.