Komplex webáruházak

Webáruház sok féle van. Van bérelhető, nyílt forráskódú, és hasonlók. Ám mi egyedi igények szerint készítjük el neked a „kézműves” profi, testhezálló rendszeredet. Vagy azért olvasod ezt, mert már csalódtál párban, vagy azért, mert eleve profin állsz hozzá a webáruház nyitáshoz.

Az gondolom nem lep meg, hogy kezeljük a raktárkészletet, számlázást, visszárut és API-n keresztül kommunikálunk a logisztikai cégekkel, mint ahogy az sem, hogy képesek vagyunk kezelni a hűségpontokat. Előre utalás, utánvét, kártyás fizetés? Alap! Akciót szeretnél? Termékenként, termékcsoportonként, vagy akár az összes termékre százalékosan, netán egyedi árkedvezménnyel? Természetesen! Akár időzítve is! Ha beállítod, akkor az akciód holnap kezdődik és egy hét múlva automatikusan véget ér. Erre valók a profi rendszerek, hogy helyetted dolgozzanak. Ilyenek például a dresspack.hu; a divatcipo.hu; a sportmodi.hu; a tutitextil.hu. Persze mindegyik más, mindegyik egyedi.

Van öt webáruházad, három boltod és még két raktárad is? Szeretnéd a készleteidet látni és tudni, hol vannak, mit adtak el belőle a boltban és melyik bolti készletre adtak le megrendelést a weben? Mindezt egy rendszeren belül? Erre is van már megoldásunk! Természetesen a raktárak közti mozgást is kezeli a rendszer az alapokon túl. A SUNSET Divatékszer és a Sunrise Fashion elégedett azzal, ahogy megoldottuk ezt az összetett problémát.